Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürtülmüş haşhaş gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, sevdiğiniz bir kişiyle zaman geçirmeniz ilişkinizi kuvvetlendirebilir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek bol nimete kavuşulacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil haşhaş görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı hamur görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı lokum görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşhaşlı ekmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada haşhaş ekmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürtülmüş haşhaş görmek güllük gülistanlık olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments