Rüyada haşhaşlı börek görmek

Rüyada haşhaşlı börek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı börek gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada haşhaşlı börek görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada haşhaşlı börek yemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşhaşlı ekmek almak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine işarettir.

Rüyada haşhaş görmek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşhaş yemek yüksek tahsil yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kuru haşhaş görmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşhaş ezmesi görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada haşhaşlı ekmek görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments