Rüyada trambolinde zıplamak

Rüyada trambolinde zıplamak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada trambolinde zıplamak gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada yukarı zıplamak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoplamak zıplamak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulur.

Rüyada farenin zıpladığını görmek hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada balığın zıpladığını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına işarettir.

Rüyada atlayıp zıplamak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yükseklere zıplamak refah düzeyinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda zıplamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments