Rüyada birinin zıpladığını görmek

Rüyada birinin zıpladığını görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin zıpladığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmazsanız herşeyi yeniden eski haline getirebilmeniz uzun süre uğraşmanızı gerektirebilir.

Rüyada yükseğe zıplamak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, işinde başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek ayak üstünde zıplamak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada koşarak zıplamak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada trambolinde zıplamak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada havaya zıplamak keyfe ve neşeye kavuşacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Rüyada çok yükseğe zıplamak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, başarılarının devamlı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments