Rüyada sürekli akan su görmek

Rüyada sürekli akan su görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, saygınlığının da artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli akan su gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada sürekli akan su görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akan musluk görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden su doldurmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada akan suya bakmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulur.

Rüyada tersten akan su görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Rüyada coşkun akan su görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments