Rüyada surata tükürmek

Rüyada surata tükürmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada surata tükürmek gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Rüyada suratına tükürmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet eder.

Rüyada birinin suratına tükürmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Rüyada surata tükürmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının suratına tükürmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalet eder.

Rüyada kızgın surat görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, onların başarıları ile övüneceğine rivayet eder.

Rüyada suratında kıl görmek işinin gücünün de rast gideceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalettir.

Rüyada suratta kıl görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada sivilceli surat görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments