Rüyada suratının kesildiğini görmek

Rüyada suratının kesildiğini görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kişinin rahat nefes alacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına inanılır.

Rüyada suratının kesildiğini gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada suratının kesildiğini görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada surat kesmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada insan suratlı köpek görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, mali olarak küçüleceğine işarettir.

Rüyada suratında yara görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada suratta leke görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada yüz surat görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yüklü siparişler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük surat görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulur.

Rüyada asık suratlı birini görmek hayatının güzelleşeceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments