Rüyada süpürgeyle dövmek

Rüyada süpürgeyle dövmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, heveslerinin de azalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, kazancını arttıracağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada süpürgeyle dövmek gördüyseniz:

  • Yeni bir aleti, ürünü veya yaşam tarzını empoze etmeye çalışan kişiler mucizelerden bahsediyor olabilirler, daha şüpheci olmakta fayda var.

Rüyada süpürgeyle dövmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan süpürgeye binmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada süpürge sapı görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrikli süpürge almak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süpürge faraş görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada süpürgeye binmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elektrik süpürgesi görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada süpürge yaptığını görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments