Rüyada sudan korkmak

Rüyada sudan korkmak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, günah ve suç işleyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada sudan korkmak gördüyseniz:

  • Daima olayları yatıştırın.

Rüyada sudan korkmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada derin sudan korkmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan çıkarılmak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına inanılır.

Rüyada kirli sudan çıkmak kırılan bir kalbin tamir edileceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada çamurlu sudan çıkmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan karşıya geçmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, helal lokmalar yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments