Rüyada suda ıslanmak

Rüyada suda ıslanmak amacına ulaşabileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada suda ıslanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada suda ıslanmak yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada havuzda ıslanmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağdığını ıslandığını görmek maddi anlamda güçleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, güzel günlerin kapıda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağın ıslandığını görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada idrarla ıslanmak aile içinde de bereketin artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok ıslanmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments