Rüyada arabanın battığını görmek

Rüyada arabanın battığını görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın battığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi iş hayatınızı veya maddi durumunuzu geliştirmek veya güçlendirmek için kullanmalısınız.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek zor durumda bırakacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada arabanın battığını görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına inanılır.

Rüyada arabanın suya battığını görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada arabanın denize battığını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada batmış sandal görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada batan dikeni çıkarmak huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin tersten battığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada denizde battığını görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments