Rüyada su sesi duymak

Rüyada su sesi duymak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Rüyada su sesi duymak gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada akan su sesi duymak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet etmektedir.

Rüyada su sesi duymak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk para sesi duymak zorluklarını aşmayı bileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Rüyada fare sesleri duymak aile hayatının hayır getireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada meleklerin sesini duymak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dedemin sesini duymak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada siren sesi duymak mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments