Rüyada köpek üzerinde pire görmek

Rüyada köpek üzerinde pire görmek hayatının da zorlaşacağına, güzel günlerin geleceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına inanılır.

Rüyada köpek üzerinde pire gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Rüyada köpek üzerinde pire görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pireli köpek görmek aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, ruhani önderlik yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpekte pire görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada köpek ve pire görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sağlığının kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada köpek piresi görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada bit yada pire görmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada pire temizlemek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına yorulur.

Rüyada pire bit görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
5 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Merhaba rüyamda daha önce oturduğumuz evimizin önünde terkedilmiş yavru bir köpek buluyorum elime alıyorum onun üzeri pire dolu elimle temizliyorum okadar çok ki sanki kumlu bir yeri temizler gibi pire dolu üzerime de geliyor onları da temizliyorum sonra köepeğin derisini görebiliyorum temizledikten sonra evime götürmek istiyorum sahiplenmek istiyorum çok üzülüyorum o haline sonra sokakta oynayan çocuklar köpeği yan apartmandaki kişilerin sokağa attığını söylüyorlar

Hatice

Çok teşekkür ederim amin inşallah☺️

Nurcan

Rüyamda kopegimin üstünde pire yakalamak elime aldiğimda sinek olup uçtuğunu görmek neye delâlet eder şimdiden çok teşekkür ederim