Rüyada su dolu yatak görmek

Rüyada su dolu yatak görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalet eder.

Rüyada su dolu yatak gördüyseniz:

  • Yanlış alanlara para yatırabilirsiniz.

Rüyada su dolu yatak görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu odada yüzmek merdiven atlayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içini su dolu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada su dolu bir yer görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolu dolu su içmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu ibrik görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu kanal görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işarettir.

Rüyada içi su dolu lavabo görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments