Rüyada su deresi görmek

Rüyada su deresi görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada su deresi gördüyseniz:

  • Daha önceki bazı etkiler devam ediyor.

Rüyada akan su dere görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalettir.

Rüyada dere suyu içmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu dere görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada su akmayan dere görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereden su almak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada dereden su aktığını görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments