Rüyada su deposu yapmak

Rüyada su deposu yapmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, adeta havalara uçacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su deposu yapmak gördüyseniz:

  • Bağlılığınız karşılıksız kalmayacak.

Rüyada su deposu yapmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada su deposuna düşmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu depo görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada su deposu görmek parasına da para ekleyeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada depoya su doldurmak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada depo temizlemek gözünü para hırsı bürüyeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada un deposu görmek zor bir döneme gireceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kömür deposu görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments