Rüyada su altında mezar görmek

Rüyada su altında mezar görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, mal mülk edineceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada su altında mezar gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada suyun altında mezar görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalettir.

Rüyada su altında mezar görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta altın bulmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıktan altın çıkarmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine işaret eder.

Rüyada mezardan altın almak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, verdiği emeklerin heba olacağına inanılır.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak çok ünlü bir kişi olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin altında mezar görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıktan altın toplamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments