Rüyada evin altında mezar görmek

Rüyada evin altında mezar görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, hayatını yoluna koymaya rivayet eder.

Rüyada evin altında mezar gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler var, yanlış kararlar almamaya veya yanıltıcı kişilere inanmamaya çalışmalısınız.

Rüyada evin altında mezar görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada evini mezar görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşamına renk geleceğine inanılır.

Rüyada evinin yanında mezar görmek ön planda kalmayı sağlayacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet eder.

Rüyada evin yanında mezar görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde mezar görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalettir.

Rüyada evinin bahçesinde mezar görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada evin içinde mezar kazmak patron koltuğuna geçeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments