Rüyada şeker almaya gitmek

Rüyada şeker almaya gitmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulur.

Rüyada şeker almaya gitmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Rüyada şeker almaya gitmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek bazı tartışmaların ortasında kalacağına, çok büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada almanyaya gideceğini görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bavulunu alıp gitmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuz almaya gitmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ekmeğinin verimli olacağına alamet eder.

Rüyada lokum almaya gitmek güzel ve doğru işler yapacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına işarettir.

Rüyada bavulu alıp gitmek şükrederek yaşayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su almaya gitmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments