Rüyada su alan gemi görmek

Rüyada su alan gemi görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, başının derde gireceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada su alan gemi gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz işvereniniz ya da üzerinizde olan kimseler maddi açılardan sizi destekliyorlar.

Rüyada su alan gemi görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada su alan tekne görmek maddi durumunun düzeleceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alana su dökmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alan ve su görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiden suya atlamak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi ve su görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Rüyada gemi su görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments