Rüyada ağaçta erik yemek

Rüyada ağaçta erik yemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kızgınlıkların geçeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına inanılır.

Rüyada ağaçta erik yemek gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Rüyada ağactan erik yemek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik koparıp yemek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil erik yemek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik yemek başkasının hakkına göz dikileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçta erik yemek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ağacından erik yemek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan erik koparıp yemek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments