Rüyada ayrıldığı kızı görmek

Rüyada ayrıldığı kızı görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerin bozulacağına, hanesine huzurun dolacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığı kızı gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığı kızı görmek güç kaybedeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek korkularını yeneceğine, dinde tartışmaya alamet eder.

Rüyada kızının eşinden ayrıldığını görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının ayrıldığını görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kızı görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle ayrıldığını görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Rüyada ön dişlerin ayrıldığını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments