Rüyada kızının ayrıldığını görmek

Rüyada kızının ayrıldığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kızının ayrıldığını gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Rüyada kızının eşinden ayrıldığını görmek büyük aksilikler yaşayacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada kızının kocasından ayrıldığını görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın kızı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı kızı görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına işaret eder.

Rüyada kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Rüyada kızının ayrıldığını görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarının ayrıldığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldın sevgilini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, düzeninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments