Rüyada sol ayağını görmek

Rüyada sol ayağını görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, isteklerine kavuşacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Rüyada sol ayağını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Rüyada sol ayağını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol ayağından vurulmak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine tabir olunur.

Rüyada sol ayak görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sol omuz görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, her geçen gün sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol bacaktan ameliyat olmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada sol yanaktan öpülmek allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada solmuş ot görmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulur.

Rüyada sol kolunun koptuğunu görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments