Rüyada soğuk hava görmek

Rüyada soğuk hava görmek büyük bir servete kavuşacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada soğuk hava gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi tarafından yanlış anlaşılabilir hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada soğuk hava görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet eder.

Rüyada soğuk havada yürümek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalet eder.

Rüyada soğuk havada denize girmek büyük zararlar getireceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına tabir olunur.

Rüyada birine soğuk su vermek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi soğuk görmek güvenini sarsacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğuktan donmak işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet eder.

Rüyada soğukta yürümek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments