Rüyada sofra sermek

Rüyada sofra sermek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, arabasını ve toprağının olacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada sofra sermek gördüyseniz:

  • Davranışlarınızı hep başkaları ne düşünür diye yönlendirmeniz, hayatı size zehir ediyor.

Rüyada sofra bezi sermek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofra sermek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, kendisini ona adayacağına alamet eder.

Rüyada yere sofra sermek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada yere beyaz örtü sermek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada misafire yatak sermek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada banyoya halı sermek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına inanılır.

Rüyada serce sürüsü görmek aile saadetinin de artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çamaşır sermek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments