Rüyada soba ve duman görmek

Rüyada soba ve duman görmek belalardan korunacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba ve duman gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada soba dumanı görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada sobada duman görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet eder.

Rüyada soba ve duman görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada sobadan duman çıktığını görmek düşmanına galip geleceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sobadan çıkan duman görmek zararların telafi edileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah duman görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına delalettir.

Rüyada tren dumanı görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments