Rüyada soba ve borusunu görmek

Rüyada soba ve borusunu görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba ve borusunu gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Rüyada soba borusu kurmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada soba borusu silkmek kredi çekileceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada soba borusu almak büyük çaba sarfedeceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada soba borusu takmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, esenliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba ve boru görmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada soba ve borusunu görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments