Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek sorunlar altında ezileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada soba borusunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada soba ve boru görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, işlerinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada soba borusundan duman çıktığını görmek zor bir dönem geçirileceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu kurum görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu silkmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusunun çıktığını görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Rüyada soba boru görmek hakkıyla kazanca, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada soba borusu temizlemek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, projenin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments