Rüyada siyah yazı yazmak

Rüyada siyah yazı yazmak kendi işini kuracağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuları kendi yollarıyla yapmanız konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada siyah kalemle yazı yazmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada siyah yazı yazmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin eline yazı yazmak üzüleceğine ve borçlanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada parmakla yazı yazmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıda yazı yazdığını görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tabağa yazı yazmak rahat bir hayat sürüleceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı kalemle yazı yazmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar üzerine yazı yazmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments