Rüyada parmakla yazı yazmak

Rüyada parmakla yazı yazmak seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada parmakla yazı yazmak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada parmakla yazı yazmak bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işarettir.

Rüyada tabağa yazı yazmak yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada yanlış yazı yazmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, zarara gireceğine işarettir.

Rüyada eline yazı yazdığını görmek kişinin şifaya kavuşacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kalbini kıracağına alamet eder.

Rüyada okulda yazı yazmak karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada boş kağıda yazı yazmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada sırta yazı yazmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments