Rüyada yatak çarşafında kan görmek

Rüyada yatak çarşafında kan görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, ilişkilerin noktalanacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada yatak çarşafında kan gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada beyaz çarşafta kan görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, ona emek vereceğine delalettir.

Rüyada beyaz çarşaflı yatak görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada yatak çarşaf katlamak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı yatak çarşaf görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments