Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işarettir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak çok daha iyi günler göreceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı giymek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments