Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya emlakla ilgili konularda yapacağınız değişiklikler yeni ilgi alanları keşfetmenizi sağlayabilir.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni siyah topuklu ayakkabı görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı aramak zarar verici olaylar yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada siyah topuklu ayakkabı almak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments