Rüyada siyah tesbih çekmek

Rüyada siyah tesbih çekmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Rüyada siyah tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada siyah tesbih çekmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide tesbih çekmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, şansının döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbihle salavat çekmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tesbih çekmek kazançların artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakla tesbih çekmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz tesbihi çekmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulur.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments