Rüyada parmaklarla tesbih çekmek

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine işarettir.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada parmakla tesbih çekmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tesbih çekmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak tesbih çekmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tesbih çekmek önündeki engelleri aşamayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil tesbih çekmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tesbih çekmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namazdan sonra tesbih çekmek söylediklerinin çıkacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments