Rüyada masa örtüsü ütülemek

Rüyada masa örtüsü ütülemek alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakın akrabadan gelecek habere, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa örtüsü ütülemek gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada masa örtüsü ütülemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada çorap ütülemek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada dantel ütülemek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başörtü ütülemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada mavi gömlek ütülemek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gömleğini ütülemek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ütülemek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada elbise ütülediğini görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments