Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada siyah köpek kovaladığını görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Rüyada siyah köpeğin kovaladığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpek kovalamak daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına delalet eder.

Rüyada köpeği kovaladığını görmek rahatsızlıkların son bulacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada köpeklerin kovaladığını görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada taşla köpek kovalamak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments