Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Belli planların, anlaşmaların ya da düzenlemelerin nasıl yoluna sokulabileceği üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada köpeğin kediyi kovaladığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, daima ona hürmet göstereceğine işaret eder.

Rüyada kedinin sizi kovaladığını görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada evdeki kedileri kovalamak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi kovalamak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kovaladığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işarettir.

Rüyada evden kedi kovalamak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments