Rüyada yavru kedi ısırması görmek

Rüyada yavru kedi ısırması görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, esenlik içinde olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, imkân sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi ısırması gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Rüyada yavru kedi ısırması görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak stresli ve zor günlerin yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köpek ısırması görmek ters giden işlerin düzeleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısıran kediyi öldürmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kedi tarafından ısırılmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, aile hayatına adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ısıran kedi görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments