Rüyada siyah hırka görmek

Rüyada siyah hırka görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zaaflarına kapılacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dünya malı elde edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada siyah hırka gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Rüyada siyah hırka görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hırka kaybetmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun hırka giymek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah hırka giydiğini görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hırka almak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Rüyada yeni bir hırka giymek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının hırkasını giymek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, yenilenme yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hırka almak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments