Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah gelinlikli gelin gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Rüyada siyah gelinlikli gelin görmek allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip gelin olmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yapılan ahlaksız davranışlara rivayet eder.

Rüyada gelinlik giymeden gelin olmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada gelinlikli gelin görmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yanlış anlaşılacağına yorulur.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek dünya mallarının çoğalacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, hayat daha olumlu bakılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments