Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine delalet eder.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hatalı ya da eksik yerleri telafi etmek yerine yepyeni yönde veya yepyeni yollarla ilerlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada gelinlik giymek gelin olmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, eğlenceli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin olmak gelinlik giymek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek ve gelin görmek verdiği sözleri tutacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin olmak ve gelinlik giymek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada beyaz gelinlikli gelin görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymiş gelin görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalettir.

Rüyada gelin gelinlik görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelini gelinlikle görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments