Rüyada kızgın siyah boğa görmek

Rüyada kızgın siyah boğa görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, başka alanlara yöneleceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kızgın siyah boğa gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine inanılır.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızgın bir boğa görmek kişinin geri planda kalacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada kızgın boğa görmek işlerinden feragat edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın siyah at görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah büyük boğa görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boğa görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments