Rüyada siyah bir varlık görmek

Rüyada siyah bir varlık görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kırgınlıkların geçeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bir varlık gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor diyaloglar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah varlık görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah bir varlık görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet eder.

Rüyada başka varlık görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık varlık görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mal varlığını kaybetmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen varlık görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işarettir.

Rüyada görünmeyen varlıklardan korkmak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet eder.

Rüyada üç harflilerin varlığını hissetmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Çakıltaşı

Rüyamda siyah bir varlık vardı gözleri ip iriydi ve ben onu rüyamda görünce ayetel kürsi okudum galiba sonunu yanlış okudumki k varlık bana benim cümleme vel-érd dedi yanlış okudun dedi tekrar vel-érd diye beni düzeltti sonra bir sağa ve bir sola giderek uzaklaştı ve sırıtıyodu

Anonim

Hocam rüyamda evlilik yil dönümü için dışarıda bir yere gidiyoruz..ben bir odaya giriyorum orda yerde tozlanmış küflenmiş tişört vardi 2veya 3 tane onlari yerden kaldırdım silkeledim sonra sanki o tişörtlarin üstünde cin varmiş gibi benim üstüme kara bışey çöktü kapida kapandi içeri kap karanlık hiç konuşamadim bagyramadim ..korkudan uyandım.. yorumunu yazarmisiniz lütfen..inşallah kötü bışey değildir..şimdiden teşekkürler .saygilar.

Leylak

Rüyamda bugün siyah bulutumsu bir varlik gördüm. Siyah dumandandi sanki. Onu kafa önündeki sac diplerinden tuttum ve ben tuttukca o cözülmeye – bulutumsu görüntüsünün kaybolmaya – basladi. Ellerimle onu saclarindan tuttugumla bulutlar, yada dumanimi desem, yavas yavas cözülene kadar, birakmadim. Sonra o cözüldükce bir ferahlama hissettim. Uyandigimda da gün boyu rahat ve iyi hissediyorum. Ama merak ediyorum o varlik neye isaretti ne istiyordu benden acaba diye..

Leylak

Teşekkürler, Allah razı olsun yorumunuz için..