Rüyada siyah beyaz giymek

Rüyada siyah beyaz giymek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, alışveriş yapacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz giymek gördüyseniz:

  • Size pahalıya patlayacak sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz etek giymek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz giymek mali olarak küçüleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Rüyada beyaz siyah elbise giymek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, isteklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, böylece hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz ayakkabı giymek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments