Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, her zaman çok mutlu olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek borçlarının azalacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments