Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yeni kapılar açılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada siyah beyaz gelinlik giymek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, haksızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz gelinlik giymek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek ailesini kaybedeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına inanılır.

Rüyada gelinliğin altına siyah çorap giymek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek kişinin elindekilerinden de olacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada birinin siyah gelinlik giydiğini görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments