Rüyada şişmanlamış görmek

Rüyada şişmanlamış görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, beklentilerine ulaşacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada şişmanlamış gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız orijinal değişiklikler evden çalışmanıza olanak tanıyacak planlara sebebiyet verebilir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman sevgili görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine yorulur.

Rüyada aynada kendini şişman görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şişman bir insan görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada şişman adamla evlenmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işarettir.

Rüyada şişman gelin görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, eğleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments