Rüyada sırtını kambur görmek

Rüyada sırtını kambur görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, arkasından iyi konuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtını kambur gördüyseniz:

  • Konuları değerlendirirken her şeyin mükemmel olacağı kadar, verebileceği maksimum rahatsızlıkları da düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sırtında kambur görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtını kambur görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kambur görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kambur olarak görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada annesini kambur görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada anneyi kambur görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, dertlerinin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada kendini kambur görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kambur yürümek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments